Hur går en KAP-klass till?

I KAP aktiveras energin av en utbildad facilitator, antingen i grupp (en KAP-klass) eller i en privat session (upplägget är detsamma som under en KAP-klass, med med tillägget att du får mitt fulla fokus under hela sessionen). Jag som KAP-facilitator börjar med att berätta hur klassen går till och gör även en demonstration på en eller två deltagare för att få in energin i rummet. Under denna introduktion till klassen finns även möjlighet att ställa frågor.

Själva energiöverföringen innebär som deltagare att ligga på en yogamatta, blunda och koppla av till hög, mestadels väldigt rytmisk och ofta rätt intensiv, musik. Musiken är viktig i KAP – dels förstärker den känslorna, dels hjälper den många att släppa taget ytterligare. Under en KAP-klass är det vanligt att det kommer upp starka känsloyttringar, och med musiken känner du dig lite mer skyddad. Musiken är också upplagd som en resa genom hela klassen, där du går genom olika stadier.

Jag som KAP-facilitator överför energi till dig genom att flytta mina händer ovanför dig samt intuitivt röra eller trycka på vissa chakra- eller meridianpunkter på din kropp. Du ska bara slappna av, ge dig hän (surrender) och omfamna vad som än kommer i din väg. KAP handlar inte om att kunna eller prestera. KAP är en väldigt naturlig och trygg process där energiöverföringen sker genom att du hänger dig åt processen och släpper taget; den kan inte forceras genom viljekraft. KAP kallas därför för “the path of surrender”, dvs en väg för att släppa kontrollen och vara totalt närvarande i det som är. 

Själva energiöverföringen under en KAP-klass pågår i 60 eller 90 minuter. Sedan delar man med sig av sin upplevelse efteråt, om man vill. Sammanlagt pågår en klass i cirka två eller två och en halv timmar (beroende på energiöverföringens längd).

Redo för KAP?

Boka en klass idag genom att klicka på knappen nedan. Den tar dig till en kalender med tillgängliga klasser.

Kontakta mig

Jag nås via mail till cecilia@unleashunlock.com.
Om du använder Instagram, följ gärna mitt konto @unleashunlock.