Vad kan jag uppleva under en KAP-klass?

Det är väldigt individuellt hur man reagerar på energin. Ingenting är bättre eller sämre. Det kan också vara väldigt olika från gång till gång. 

  • De allra flesta känner energin röra sig i kroppen på något sätt – alltifrån subtila ofrivilliga muskelsammandragningar till större okontrollerade rörelser. Många gör olika former av bakåtböjningar med kroppen och får skakningar eller ryckningar i olika kroppsdelar under klassen. Vissa tar sig upp till sittande eller t.o.m. stående (hela tiden med slutna ögon). Andra utför graciösa handrörelser (s.k. mudror) som de aldrig tidigare har använt sig av. Att kroppen kan börja röra sig av sig själv under en KAP-klass må låta märkligt och kanske t.o.m. lite läskigt, men det är snarare fascinerande, vackert och framförallt oerhört befriande. Rörelserna som kan uppstå är nämligen alltid helt spontana, dvs att du som deltagare inte styr dem med viljekraft. Samtidigt är du hela tiden medveten om vad du gör och kan därmed även närsomhelst få dem att upphöra om du så önskar. Du kan också få en impuls att vilja göra en viss rörelse och då ska du följa den. 
  • Många upplever också att KAP är en förlösande upplevelse genom vilken känslor frigörs. Du kan börja skratta, gråta, skrika, ryta, sjunga eller ge ifrån dig andra spontana ljud. 
  • Vissa ser färger, former, ljus, bilder eller visioner och får till sig information.
  • Vissa upplever en expansion av medvetandet.
  • Andra känner ett lycksaligt tillstånd (bliss) eller att det är som att komma hem till sin sanna essens.

Som sagt, varje persons upplevelse av och resa genom en KAP-klass är unik. Så det är heller ingen idé att jämföra sig med andra. Utan lita helt enkelt på att du får och upplever precis det som du behöver just där och då.

Det kan vara värt att nämna att 10-20% inte känner någonting alls i början, under den eller de första klasserna, men det betyder inte att de inte är mottagliga för energin. Även dessa personer rapporterar om livsförändrande upplevelser i sin vardag –  och det är det som är det viktiga. Alla är mer eller mindre känsliga för energin, det är bara en tidsfråga. Vissa personer behöver mer tid på sig än andra för att bli aktiverade och för att märka av energin under en KAP-klass. 

Redo för KAP?

Boka en klass idag genom att klicka på knappen nedan. Den tar dig till en kalender med tillgängliga klasser.

Kontakta mig

Jag nås via mail till cecilia@unleashunlock.com.
Om du använder Instagram, följ gärna mitt konto @unleashunlock.