Hur förbereder jag mig inför en KAP-klass?

KAP sägs ha en nästintill magisk förmåga att komma in i ens liv vid precis rätt tillfälle, ofta när man av någon anledning behöver KAP som mest. Så när du väl känner en dragning till KAP, lita på den känslan och följ den.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av KAP för att delta i en KAP-klass. Då energin i KAP är mjuk och intelligent spelar det ingen roll om det är din första gång eller om du redan har deltagit i många KAP-klasser tidigare, för energin kommer att ge dig precis det som du behöver där och då. För att få ut mesta möjliga effekt av KAP rekommenderar jag dig ändå – som redan nämnts ovan – att komma på mer än en klass, gärna en handfull till att börja med. Ju mer du exponerar dig för energin, desto mer får du igång energiflödet i kroppen och desto djupare kommer energin att kunna arbeta i dig.

Vad jag föreslår att du bör göra eller tänka på inför en KAP-klass:

 • Kom 10-15 min tidigt för att hinna landa. Vänligen notera också att dörren låses ett par minuter innan start och öppnas inte vid sen ankomst då det påverkar upplevelsen för övriga deltagare.
 • Ha på dig bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Om du inte redan är aktiverad och vet med dig att du rör dig väldigt mycket under en KAP-klass, klä dig förslagsvis i något långärmat och långbent så att du inte blir kall.
 • Undvik tung mat den dag då du deltar i en KAP-klass. Om du äter kött, begränsa gärna det intaget samma dag som KAP-klassen äger rum. Och ca 2-3 timmar innan en KAP-klass, avstå helst från att äta alls eller ät bara väldigt lätt mat (såsom lite frukt eller grönt) för att öka mottagligheten för energin. 
 • Avstå helst från alkohol, nikotin och andra beroendeframkallande ämnen minst 24 timmar innan en KAP-klass. 
 • Undvik också gärna från koffein, energidrycker och andra stimulerande ämnen timmarna innan en KAP-klass då det kommer att underlätta i processen att ge dig hän (surrender).
 • Drick ordentligt med vatten innan, men inte alltför nära inpå klassen – energin är nämligen utrensande och det är viktigt att inte avbryta processen för ett toalettbesök (därav sker en “obligatorisk kisspaus” för samtliga precis innan själva energiöverföringen drar igång).
 • Om dina öron är känsliga för hög musik går det utmärkt att ta med öronproppar. Det förtar inte effekten av KAP-energin att stänga ute / dämpa musikvolymen med hjälp av någon form av hörselskydd under en klass om volymnivån upplevs som påträngande på något sätt. Så energiöverföringen i sig är inte beroende av musiken, den upplevs dock förhöja upplevelsen för de flesta.
 • Under själva energiöverföringen ska du blunda hela tiden. Om du känner att det är lättare för dig att hålla ögonen stängda med hjälp av en ögonmask går det självklart bra att ha på sig en sådan.
 • Jag tycker om att använda någon form av rökelse för att rena energin i lokalen innan klassen och höja den ytterligare i slutet av klassen. Men självklart avstår jag från detta om någon deltagare inte tål rökelse. Vänligen maila mig på förhand isåfall.
 • Kom med ett öppet sinne och en vilja att öppna upp dig för KAPs magi! Lita på att energin gör exakt vad den behöver göra. 

OBS! KAP är inte lämpligt för dig som:

 • Är under 18 år
 • Har epilepsi eller en historik av psykoser
 • Är gravid i tredje trimestern
 • Är påverkad av alkohol eller droger

Redo för KAP?

Boka en klass idag genom att klicka på knappen nedan. Den tar dig till en kalender med tillgängliga klasser.

Kontakta mig

Jag nås via mail till cecilia@unleashunlock.com.
Om du använder Instagram, följ gärna mitt konto @unleashunlock.