Vad bör jag tänka på efter en KAP-klass?

Drick mycket vatten och lyssna på kroppen! Vissa får enormt mycket energi efter en KAP-klass, andra blir väldigt trötta – och det varierar även från gång till gång. Det viktigaste är att du anpassar din aktivitetsnivå därefter. 

Eftersom KAP kan vara en kraftfull upplevelse, tänk på att det ibland kan komma upp obearbetade känslor till ytan. Detta är en viktig del av processen, och om så sker för dig rekommenderas det att du ger dig själv tid efter KAP-klassen för att bearbeta känslorna. 

Många upplever ett behov av att grunda sig efter en KAP-klass, genom att exempelvis vistas ute i naturen eller äta något. Men undvik att tröstäta för att döva eventuella obearbetade känslor som känns utmanande. Isåfall rekommenderar jag dig att arbeta igenom dem snarare än att förlita dig på tröstmat för att bedöva processen. Generellt i livet, men speciellt efter KAP.

Grundregeln är alltid att du ska känna in vad som känns rätt för just dig och din kropp. Lita på de signaler som du får om vad din kropp vill.

Redo för KAP?

Boka en klass idag genom att klicka på knappen nedan. Den tar dig till en kalender med tillgängliga klasser.

Kontakta mig

Jag nås via mail till cecilia@unleashunlock.com.
Om du använder Instagram, följ gärna mitt konto @unleashunlock.